keresés menü

Errefelé mozdulhat a hétvégén Budapest, ha akar

Péntek

Atomnation Labelnight @ Toldi
Az NVC szervezésében érkezik a Toldiba az amszterdami Atomnation kiadó két kulcselőadja, az atmoszférikus technóban mozgó Applescal, illetve a törékeny tánczenéket gyártó David Douglas.

Molly @ LÄRM
Harmadszor lép fel Budapesten a párizsi Rex Club rezidense és a Berghain állandó vendége, Molly a Párizs-Berlin-Chicago háromszögben érlelt masszív house-szettjével.

Owen Pallett @ A38
Owen Pallett az Arcade Fire vonósszekciójából vált ismertté. Megannyi közreműködése mellett (Caribou, National, Franz Ferdinand) a Her filmzenéjéért Oscart is kapott. Második szólólemezével érkezik a Hajóra.

Goldfish live @ HelloBabyBar
Az afrikai Cape Townból érkezik a duó, ami az elektronikát napfényittas popzenével lágyítja meg, nem mellesleg pedig az ibizai Pacha rezidensei is lettek. Amszterdam, a Glastonbury és a Sidney Operaházban tartott fellépésük után most Budapesten villantanak. (X)

Easterndazed megnyitó @ Higgs Field
A prágai Eastern Daze szervezésében nyíló audiovizuális kiállítás Kelet-Közép-Európa underground előadóit és DIY törekvéseit mutatja be. Kábé kéthetente pedig élőkoncertek is lesznek.

Yé Yé Party @ BOTB
A francia popzene aranykora kerül terítékra a Beat On The Bratben. Szokás szerint szakértő dj-k és tánc hajnalig.

Szombat

Ben Frost, Vessel @ Trafó
Az Electrify szombati estjéről hosszabban is írtunk, érdemes ÁTKATTINTANI, mert csütörtök délig lehet játszani páros belépőért!

1782045_876909525686398_7767210424104763307_n

Christopher Rau @ LÄRM
A LavaLava jóvoltából érkező Rau még a 2000-es évek elején a hiphop felől talált rá a technóra, de nem ám az akkor divatos minimálra, hanem a most trendi deep-es analóg fajtájára. Nincs mást tenni hát sozmbaton, mint felzárkózni amennyire lehet.

?Alos @ Corvintető
Az okkult-avantgarde queer-metált játszó olasz ?Alos mellett fellép még a lo-fi black-metált toló RatzingeR is a dél-zalai dombság legsötétebb bugyraiból. RNR666 szervezés, mi más.

Record Store Day @ Musicland
Minikoncertekkel, dj-kkel, akciókkal és rendkívüli nyitvatartással (10:00-20:00) ünnepli a lemezboltok napját a Musicland.

Tali mindenütt!