keresés menü

Ideiglenesen kiengedték ASAP Rocky-t, de fél évet kért rá az ügyész

Pénteken újra tárgyalták ASAP Rocky verekedős ügyét Svédországban, és úgy döntött a bíró, hogy az augusztus 14-i ítélethozatalig kiengedik a repper, aki el is hagyhatja az országot. ASAP Rocky azt nyilatkozta, hogy végre fürödne egy normálisat, és találkozna a családjával.

Az ügyben Kanye West unszolására már maga Donald Trump is próbált közbejárni, de a svéd elnök őt elegánsan lepattintotta. Most azonban az ügyész fél év börtönt kért a repperre, mert a biztonsági őrei mellett ő is részt vett annak a két arcnak az elpáholásában, akik előtte hosszan követték őket, és a kérésük ellenére se akartak lekopni.

Arra azért kíváncsiak vagyunk, hogy a szűk két hét múlva esedékes ítelethirdetésen vajon megjelenik-e ASAP Rocky, vagy a távolmaradásával tovább bonyolítja az ügyet.

Megkérdezték a svéd zsaruk ASAP Rocky-tól, hogy mi a beceneve, erre ő: Pretty Motherfucker

Trump lepattanása után is magas szinten folyik a szórakoztatás. Tegnap újra meghallgatták a súlyos testi sértéssel vádolt ASAP Rocky-t a svéd rendőrök, és valamiért megkérdezték tőle azt is, hogy van-e valamilyen beceneve. Erre a repper így felelt: Rocky egyébként azt is elmondta, hogy celebként a múltban voltak már necces esetei, egyszer egy bedrogozott arc támadta meg egy liftben, ezért elég paranoiás az idegenekkel szemben.

innen

Tűz tartalom 🔥