keresés menü

Hordd magadon a tiszta technót és a rendes house-t!

Emlékeztek még a 21. századi mesébe illő pulóversztorira, ami Berlinben kezdődött, és egy elveszett prototípusig jutott a Toldi Klub szokásosan bepárásodott ablaktáblái mögött egy áttáncolt hajnalon?

Akár igen, akár nem, a szellemes többszavas fordulatból ugyebár brand lett, abból fenntarthatósági szempontoknak is megfelelő ruhák, és most itt a következő szint.

“Most, hogy nincs mit tenni, csak az afterekre várni, összeszedtük magunkat és összeraktuk a várva várt webshopot! Így már nem csak személyesen, és nem csak Budapesten, de az ország egész területén elérhetőek a tiszta techno rendes house cuccok”

– közölték velünk az alkotók, Hitka Viki és Atom Richard, mi pedig elhelyezzük az ehhez tartozó ugróhivatkozást, tessék!

Ezúttal, tekintettel ugye az évszakra, póló készült, azt lehet bezsákolni, van egy szöveges dizájn és egy “extra disc” verzió is azoknak, akik hiányolják a CD-korongok látképét. Olajfolt-szivárványosan csillog, ahogy kell. 150 darab készült mindkét verzióból.

“Nagyon sokat kerestük, hogy megtaláljuk a legjobb, legfair tradebb anyagot a kivitelezéshez. Megtaláltuk. Erre a szériára vagyunk a legbüszkébbek eddig, minden benne van, amit szerettünk volna” – közölték még az alkotók, és most egy diszkes változatot nyerhetsz is magadnak:

Írd meg, mi volt a legemlékezetesebb technós vagy hauzos élményed abból az időből, amikor még lehetett révülni.

Ide, május 1 éjfélig: info@urbanplayer.hu. Aztán sorsolunk. Hajrá!

(Fotók: Cseh Eszter Sára)