keresés menü

Hogy micshodah?! Azealia Banks beadta jelentkezését az Eufória-folytatás egyik szerepére

Légyszi, adjátok oda neki!

Az idejét sem tudjuk, mikor írtunk utoljára Azealia Banksről, minden botrányhős repperasszony legbotrányhősebbikéről, aki jellemzően a Twitteren ment neki bárkinek, akit éppen kipécézett magának. Főleg persze popzenei pályatársainak, többnyire mocskos szájjal, de a lista egészen illusztris: Grimes, Elon Musk, Cardi B, ASAP Rocky, Lady Gaga, Eminem, Lily Allen, Rita Ora, Kendrick Lamar, Funkmaster Flex, RZA, Disclosure, Lizzo, Rihanna, Baauer, Nicki Minaj, Action Bronson, Pharrell Williams, Erykah Badu – és még vagy háromszor ennyien kapták meg a magukét.

Az egyik legerősebb botránya az volt, amikor lecurryszagúzta a One Direction-ös Zayn Malikot, ami miatt rögtön fesztiválszervezők is lemondták a fellépését:

Na, hát ez Azealia Banks, ha valaki nem ismerte volna.

És most mindenki meglepetéséte kirakta instasztoriba, hogy – miután a tavalyi év remek cuccozós tinisorozata, az Eufória készítői a folytatásra nemrég kiírtak egy casting pályázatot – ő is jelentkezett. Valószínűleg a “drogfüggő stripper” szerepére, aki “utálja a fasziját, minden szart összebeszél és bármilyen rossz szituból még rosszabbat csinál.”

Hatalmas lenne, ha neki adnák a szerepet, és nagy hülyeség lenne, ha nem. Az HBO egyébként nemrég egy összefoglaló teaserben szellőztette meg, hogy valamikor 2020 folyamán érkezik a folytatás:

(Nyitókép: Ilya S. Savenok/Getty Images)