keresés menü

Rasszista fröcsögéséért tiltották le a reppercsajt Twitterről + egy angol fesztiválról + talán egész Angliából

A harlemi Azealia Banks eddig sem éppen arról volt híres, hogy magában tartotta volna a véleményét, most azonban minden eddiginél tovább ment. Azzal indult az egész, hogy Instagramon plágiummal vádolta a One Direction-ös Zayn Malik-ot, amit ő flegmán viccelődve fogadott.

https://instagram.com/p/BFO6qsqn1by/

Banks erre annyira berágott, hogy az internet legsötétebb névtelen trolljait megszégyenítő rágalmakkal teli posztsorozatot okádott ki a Twitterére. Ilyen színvonalon:

  • @zaynmalik lol u a bitch nigga for even responding like that. Keep sucking this yung rapunxel dick u hairy curry scented bitch”
  • @zaynmalik imma start calling you punjab you dirty bitch.”
  • @zaynmalik you were the the token brown boy. All those white boys in 1D disrespected you and made you their PET”

Ahogy látható, Banks káromkodásokkal körítve a kendőzetlen faji megkülönböztetés irányába terelte a művészetelméleti vitáját a pakisztáni One Direction-taggal. Először az angol Born & Bred fesztiválnak lett vállalhatatlan Banks viselkedése. Gyorsan ki is vették as lineupjukból.

Erre a repper az angol hiphopot kezdte el gyalázni méltatlan érvekkel.

  • “The UK really can’t rap though. UK RAP is just a disgrace to rap culture in general.”

Ezután a Twitter is felfüggesztette Azealia Banks fiókját. Ez fogadja most az arra felé kíváncsiskodókat:

Legutóbb pedig az NME számolt be arról, hogy az angol hatóságok ugyanazt az eljárást indították el az ügyben, amilyennek a végén legutóbb Tylert 3 és 5 év közti időtartamra tiltották ki a szigetországból erőszakos és nőgyalázó rímei miatt. Szóval Azealia akár be sem léphet majd az Egyesült Királyságba.

(via, via, via, via)