keresés menü

Ilyen premier előtti vetítés még nem volt Budapesten, mert itt még egy csapatás is lesz, egy hajón, végtelen pezsgővel

A közel hibátlan, drámával is keresztbe-kasul futtatott Életrevalók című, omegajó francia vígjátékot remélhetőleg nem kell nagyon bemutatni, biztos, hogy benne lesz a Tizenegyezer Film, Amit Meg Kell Nézned Halálod Előtt következő kötetében.

Na, a film két rendezőjének december 14-én érkezik az új alkotása Magyarországra, a következő hetekben jönnek is sorban a premierek a mozikban.

Beszédes jelenet :DDD

Ámdeviszont az egyik vetítésre egy extra helyszínen, és hasonlóan vad körítéssel kerül sor: december 2-án, szombaton este héttől a pesti panorámát is bőkezűen osztogató TRIP Hajó fedélzetén (Szilágyi Dezső tér, kettes számú móló, ezt a Google térképeknek üzenjük)

korlátlan! pezsgőfogyasztás!! mellett!!!

lehet megtekinteni a friss filmet, ami egyébként az Eszeveszett Esküvő.

A film egyébként nem az ifjú pár, a család és a barátok, hanem a háttérben dolgozók szemén keresztül mutatja be az eseményeket, amik lassan inkább egy kártyavár összedőléséhez kezdenek hasonlítani.

Persze nem kell ehhez idomulva a bárkát is felborítani, emlékezetes (vagy éppen emlékmentes!) lesz az úgyis az el nem apadó Hungaria pezsgőkkel és az International Love Affair zenélésével, ami egyébként ezúttal Matek és Fonetik lemezkezelését takarja, és eléggé derekas agydurrantásokra képesek ilyen időtlen, vad darabokkal:

everyfriday fogaskert

Közzétette: International Love Affair – 2016. március 4., péntek

De ehhez mindenekelőtt jegyet kell vételezni, és akár örülni a Facebook-eseményben (ez már opcionális)!

Vagy: akik csütörtök este 6-ig megírják nekünk az info@urbanplayer.hu címre, hogy milyen legeszeveszettebb élményük volt az életük során, azok között kisorsolunk egy páros belépőt! Óra indul, tiktakk.