keresés menü

Dizzee Rascal liliomtiprással vádolta és halálosan megfenyegette Wiley-t

A tegnap délutáni vitát Dizzee Rascal kezdte, rögtön kétségbe vonva Wiley hitelességét, illetve bizonyos iskolás lányokat is felemlegetve. Wiley eposzi jelzője kapcsán, miszerint ő a “grime keresztapja”, pedig annyit mondott, hogy ő, mármint Rascal nem keresztapa, hanem maga az isten. Angolul jobb: nem godfather, hanem GOD.

Erre Wiley azzal vágott vissza, hogy Dizzee-nek mindössze egy igazi grime-lemeze van, és hogy saját magán kívül senkinek sem segített a műfajban.

Erre Dizzee Rascal még belemenősebben forszírozta tovább a kiskorú szexuális zaklatásának vádját, amit persze Wiley tagadott továbbra is.

A vita során még egy olyat is sikerült elcsippantania Dizzee Rascalnak, miszerint ha így folytatja tovább Wiley, meg fogja ölni. De ezt a tweetet hamar eltávolította, mi is csak a Guardian nyomán tudjuk idézni:

“One day you’re [going to] push me too far and I’m going to kill you”

A két grime repper kapcsolata egyébként a 2000-es évek elején indult, ekkor csatlakozott Dizzee Rascal Wiley-nak a műfajt megalapozó kollektívájához, a Roll Deephez. A gondok egy 2003-as ciprusi nyaraláson kezdődtek a műfaj két korai főszereplője között, amikor is Rascalt megkéselték, és állítólag Wiley miatt.

Ennek a részleteiről már többször kérdezték Wiley-t, akinek a képviselője csak annyit mondott, hogy Wiley-nak a novemberben Eskiboy címen megjelenő könyvében minden tudnivaló benne lesz. Dizzee Rascal pedig mindössze Instán kommentálta az eseményeket, ahol főleg azért kért elnézést a hívő emberektől, amiért istennek nevezte magát.

View this post on Instagram

It's all about respect and I was taught Sunday is Gods day so I'll honour that and leave you all with positive vibes. Even the Fuck Boyz! Bless up ??

A post shared by Dizzee Rascal (@dizzeerascal) on

(via)

Tűz tartalom 🔥