keresés menü

Buliiránytű: errefelé lesz érdemes táncikálni a hétvégén

giphy

Péntek

LavaLava X Live Acts X RTS.FM @ Corvintető
Két teremben bulizik a LavaLava: a nagyban három hazai kiválóság lájvol a rezindencia mellett, a kisteremben pedig a RTS.FM orosz és hazai zeneszakértői adagolják a legmenőbb témákat. 

Technokunst Club w/ Grema @ LÄRM
A Technokunst klubestjén Isu és Dork az analóg szintikkel vitézkedő Gremát látják vendégül.

Helium High @ Frisco
Itt az első magyar PC Music-buli! A Frisco programszervezőcsapata nem vacakolt, rögtön a rave és happy hardcore zenék társaságában közvetítik az év egyik legvitatottabb irányzatát, amiről még mi is írtunk pár hete-hónapja.

Pozvakowski, Oaken, Corrodal @ Roham
A pénteki koraesti sáv favoritját a Roham biztosítja, ahol lesz magyar noise rock (Pozvakowski), magyar kísérleti hc (Oaken) és jó kis magyar atmoszférikus posztmetálzene is (Corrodal). Az biztos, ha külön-külön nem is, együtt leszedik a fejed!

Szombat

Alex Banks @ Toldi
Alex Banks fél éve a Moderat-bulin mutatkozott be nálunk. Az NVC Klub buliján most már ő lesz a középpontban új Illuminate címe lemezével. Játszik még: Subotage, Seres és Peter Bernath.

Monkey6 Madness @ Instant
A prágai techno-bass-stb. szcéna egyik fontos figuráját, dMIT.RY-t és a tilosos Space Monkeit látja vendégül a Monkey6 csapata, Sirmo, Bergi és Max Factor.

ONEHUNDRED @ Kolor
Danny Brown! Action Bronson! Meek Mill! Chance The Rapper! Pusha T! Rick Ross! Jay Z! Waka Flocka Flame! Kendrick Lamar! Future! Hát ilyenek lesznek Cadiktól, DJ Nice-tól és Lil Sag-től.

Kez YM @ LÄRM
A japán deep house donjának a szettjeiről azt szokták mesélni, hogy olyan, mintha egy hiphop- és egy techno/house dj játszana párhuzamosan. Kez Ym műfajközi szettje mellett lesz még: Suhaid, Crimson és Nermo.

Urge Trio @ Müszi
A koraesti sávra szombaton mi a Jazzaj extrát ajánljuk, ahol is a nyers, diszharmonikus zenét játszó Urge Trio vendégeskedik. Ezután tényleg minden popzene lesz az éjszakában!

Tali mindenütt!