keresés menü

#BPES – Titkos uniformizáló törekvés? Fény derül az ingyen esszensölszös napszemüvegek titkára!

Aki már tegnap beleúszott az urbánusfesztiválba, – ami ugye igazából nem is fesztivál, hanem “csak” kurvajó programok egy karakteres kalap alá terelve, fesztivállá maga az ember teszi, ahogy Ádám kibökte a nagy igazságot, ezek szerint jót tett neki, hogy egy nappal ezelőtt Jürgen Habermas íves gondolatain érlelte fesztiválozó mivoltát -, az észrevehetett valami különöset: egy kiegészítőt, amiből nagyon sok volt nagyon sokak homlokára tolva. És mind rettenetesen hasonló volt! Bolygószédítő tényfeltárásba kezdtünk, mert az nem lehet, hogy ne tudjuk meg, mi a válasz arra a kérdésre, hogy

kinek áll ez érdekében?!

Ezért be is szereztük a fellelhető típusokat, amik megszaporodtak a Budapest Essentials megnyitásával. Ők azok, vegyük szemügyre őket gyanúsan hunyorogva:

bpessz1

Mi ez? Egyenküllemet kényszerítenének a szenvedélyes fesztiválozókra? Esetleg olyat lehet benne látni, amit amúgy nem? Mondjuk egy titkos helyszín kapuja rajzolódna ki, ami mögött Prince és Aphex Twin tart közös kamarakoncertet, miközben indiai kenderrel működtetik a füstgépet és ingyen folyik az Ace of Spades?

Nagyon durva, de erről szó sincs.

Szia, A napszemüvegek az egyik Facebook-játékunk nyereményei voltak, illetve a helyszíni bérlethez (az earlybirdhöz és az elővételeshez nem) járnak. Ezen felül különböző promóciókban illetve a fesztivál személyzetnek járt. Három fajta van belőle, de csak minimálisan térnek el egymástól színárnyalatban. Valószínűleg a fesztivál alatt még lesznek promócióink amiben elérhető lesz, illetve a My Essentials Facebook-játékunkkal még mindig lehet nyerni szemcsit! 

Ezt a választ kaptuk, úgyhogy konspirációért továbbra is muszáj lesz az égre emelnünk (napszemüveges!) tekintetünket, ahol a bankárok által üzemeltetett időjárásgépek úgy beterítették chemtraillel az eget, hogy egyik napról a másikra ősz lett.

bpesszem