keresés menü

Mégis szexuális erőszak gyanúja miatt folyik nyomozás a Balaton Soundos öltözői ügyben

A legszörnyűbb hétfői hír volt, hogy eszméletlen, de legalábbis az öntudatlanság határán álló, rosszul lévő lányokat talált a cateringért felelős személyzet a Balaton Sound egyik öltözőjében, ami történetesen a DVBBS nevű, veretős igénytelenségeket játszó duóé volt.

Később a hvg.hu információinak nyomán annyival egészült ki az egyre csúnyábbnak tűnő történet, hogy egy pohárban használt óvszert is találtak, a sztárok pedig az őket hívogató szervezők kérdéseire annyit reagáltak, hogy a lányok “csak kicsit bebasztak.” Hiába mondták nekik a telefonban, hogy nem hagyhatják el az országot, ők egyértelműen szökni próbáltak – kicsit bebaszott rajongólányok miatt márpedig nem szoktak zenészek pillanatok alatt lelépni.

Nem is meglepő, hogy végül bilincsben hozták őket vissza Siófokra.

Csütörtök este pedig a Balaton Sound hivatalos facebookos oldalára került ki egy üzenet a szervezőktől, amiben azt írják: “Mind szervezői, mind emberi szempontból elfogadhatatlannak tartjuk, hogy egy ilyen eset előfordulhatott, emiatt a DVBBS idei Sziget Fesztiválra tervezett fellépését lemondtuk. Az események helyszínét a rendőrség átvizsgálta, több jelenlévőt tanúként hallgatott meg. A rendőrség mai megkeresése szerint a történtek kapcsán szexuális erőszak gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen folyik nyomozás.”

Tehát az ügy minden jel szerint túlnőtt a kábítószergyanús anyagon.

A továbbiakban a Sound szervezői nem kívánják kommentálni a borzasztó esetet, a folyamatban lévő eljárásra tekintettel, a lányoknak pedig mielőbbi felépülést kívánnak. Itt olvasható a teljes poszt.

Tűz tartalom 🔥