keresés menü

Ájult lányokat találtak a Balaton Sound fellépőinek öltözőjében, a sztárokat a reptéren fogták el

A Bors közölte ma hajnalban a döbbenetes hírt, hogy két lánynak rémálommá vált a fesztiválozás Zamárdiban. “A látogatóktól hermetikusan elzárt részen, a fesztivál legjobban őrzött területén, a fellépők öltözőkonténerében a földön fekve találták meg a két eszméletlen lányt. Nem tudni, hogy a DVBBS nevű formációnak mi köze van ehhez, de tény, hogy ez az ő öltözőjük volt” – írja a lap.

Korábban a formáció felhívta a lányokat a színpadra, majd később az öltözőbe is. Itt találták meg a takarítók a már eszméletlen bulizókat, azonnal mentőt hívtak hozzájuk, az egyikük édesanyja pedig rögtön feljelentést is tett. A rendőrség az EDM-sztárok nyomába eredt, és már Ferihegyen kapták el őket.

Hogy mi lett a pontos sorsuk, az egyelőre ismeretlen, a 444 annyit tudott kiszedni a Somogy megyei Rendőr-főkapitányságtól, hogy kábítószergyanús anyagot találtak a zenészeknél ruházatuk átvizsgálása során, négy ember közül háromnál, akik közül kettőt gyanúsítottként, egyet tanúként hallgattak ki, az eljárás további részében pedig szabadlábon védekezhetnek.

A DVBBS Szigetes fellépését a Sziget Iroda már le is mondta. A kanadaiak fellépése így nézett ki az idei Miami Ultra Music Festivalon:

(Nyitókép, ami csak illusztráció: Balogh Zoltán / MTI)

Tűz tartalom 🔥