keresés menü

Augusztus 20! Programok! Na de hol lesznek jó bulikák a hosszúhétvégén?

partyhardspock2

Az egész ország állva tapsol az idei államalapítás-ünnepnek, hiszen Szent Istvánnak hála négy naposra nyúlik ez a víkend. És mivel mindössze két hétig írunk már csak nyarat, aki csak teheti, elhagyja a várost természetközeli ejtőzés okán, mi viszont nem hagyjuk el azokat, akik itt maradnak, és ajánlunk nekik egy kisebb csokorra való könnyű táncos-zenés-hallgatós programot! Íme a napi menünk, egészen kedd estig bezárólag.

VASÁRNAP: LavaLava Open Air @ Corvintető (Tetőterasz)
Bizony vasárnap van, de ha úgy vesszük, holnap is az van, úgyhogy minden eddiginél nyugodtabb szívvel indulhat fel bárki a Corvintető legtetejére – ami így néz ki -, hogy este 6 órától éjszakába nyúlóan vezesse le a hét fáradalmait. Ütős 300 forintos italakciók (jéger! sör!! pálinka!!!) is szerepelnek a vonzó tényezők között, amit lüktető house-zal főz össze Tolo, Fez és Falcao.

lava2

HÉTFŐ: Monday Session w/ Uncon Sci @ Kolor
Nagyon helyesen közli az internet népével a főváros egyik legjelentősebb beat-ügyi konferenciája, a Monday Session: a nyugati parti hiphop-főváros, Los Angeles nem csak a fuxos gengsztereké. Hanem a kísérletező kedv is magasra szökik arrafelé, Flying Lotustól Shlohmo-ig egy csomó ügyeskedőt tudunk sorolni, a wonky szcéna egyik fellegváráról beszélünk, ahonnan most sikerült meghívni egy egyelőre még nem világsztár, de annál rafkósabb producert, Uncon Sci-t. “A Liquid Records művésze az absztrakt hip hop-ot kis basszus muzsikával, pszichedéliával vegyíti igen ízlésesen” – írják a szervezők, nekünk meg nincs okunk kételkedni. Akinek meg ennyi nem lenne elég, az itt hallgassa meg őt.

mondayssss

KEDD: Julian Marley @ Budapest Park
Lehet azt mondani, hogy milyen könnyű Bob Marley számos gyereke közül az egyiknek lenni, és erre karriert építeni, de azért a semmiből így sem lehet várat építeni. Julian a maga részéről meg is dolgozott az ismertségért, harmadik albumát, a 2009-es Awake-et például a legjobb reggae album kategóriában Grammyre is jelölték. Hosszúhétvége-záró lötyögésnek ezt tanácsoljuk tisztelettel és békével, BLESSINGS!

julianm

KEDD BÓNUSZ: Neue Discogarten @ Fogasház
“Egész este csavarjuk a diszkót. Méltón tálaljuk a diszkókorszak legnagyobb dobásait. Várunk mindenkit akik őszintén bele tudnak merülni a tánc örömébe és egymás szemébe tudnak kaccsintani a következő szám kezdetekkor” – írja Mahagonee és Grabowsky, mi meg ajánljuk is őket azoknak, akik már csak a belvárosban nyugiznának, de a tűzijátékos megőrülést szeretnék távolról elkerülni.

neue