keresés menü

Karácsonyi design ajándékok legális túladagolása zajlik a Paulay Ede utcában

Ha van valami, amire így ünnepek derekán derekasan lehet építő kritikákat mérget fröcsögni sportszerűen, az a Bazilikától az Erzsébet téren át a Váci utca elejéig húzódó bazári förmedvény, amivel azt igyekeznek az emberbe tuszkolni, hogy itt aztán tombol az artizánpartizán kézmagasművészet, és szép ajándéktárgyakat lehet összevásárolni.

Na ezt ugye el kell felejteni. Már önmagáért is, de hasznos lehet tudni arról is, hogy mindössze egy köptetőillatú-forraltbor-hajításnyira innen meg lehet találni mindennek a szöges ellentétét. Egy normális, európai tempójú és szemléletű dizájnvásárt.

View this post on Instagram

Jó szajrékat pakolt ki a @projekt_showroom a Paulay Edében karácsonyi dizájnshopping apropóján. Poszt és még képek az oldalon!

A post shared by URBANPLAYER.HU (@urbanplayer.hu) on

A Projekt Showroomhoz már évek óta vissza- meg visszakanyarodunk, mert itt tényleg értelmes, használható, funkcionális, és ráadásul az esetek többségében ráadásul SZÉP göncöket lehet felgereblyézni.

Mint mondjuk ez a még mindig szuper elgondolású, játszós-kitöltögetős felnőttkönyv:

Vagy az erős mintázatokban játszó, szakítás- és vízálló mikropénztárcák:

Meg a többi dolog, most jó nagy hülyeség lenne végigzongorázni valamennyit, de képeket, azokat mutatunk (a földön az nem szemét, hanem havat imitáló dekoráció papírból, tessék, egyszerű ötlet, következetes hangulati generálás, ez jellemző amúgy egy csomó itt található produktumra):

Ja igen, nem kell fosni a férfiaknak sem, van itt nekik is pár dolog:

És az is ritka, hogy egy dizájnvásáron ne tízből kilenc vállalhatatlan táska legyen, hanem tízből kilenc kifejezetten jól nézzen ki.

Metálosok sem maradnak le a vonatról!

Printek, pálmák, parádé:

Itt ömlenek az infók meg a konkrétumok, hogy mik vannak amúgy egészen pontosan a showroomban, amit egyébként december 23. este nyolcig lehet felkeresni. És addig is minden nap addig. Nyolcig!

Tűz tartalom 🔥