keresés menü

A jövő hét végéig tart nyitva a Projekt Showroom pop-up bringaboltja

DSC_3699

A Projekt Showroom az a prodzsekt, aminek a lényege, hogy a főváros különböző pontjaiban, különböző időpontokban megnyitnak egy ideig-óráig (jellemzően egy-két héten át) álló boltot, ahol adott tematikában szőnyegbombázzák le árucikkeikkel a betérőt.

Most éppen a vintázs és részlegesen felújított, így tovább alakítható bringák és különleges kiegészítők a már tizenhetedik pop-up bolt főszereplői április 24-ig.

DSC_3695

DSC_3755

Sajtóközleményükben azt is közlik, hogy sisaktól a kerékpáros napszemüvegig, markolatoktól a nyergekig, kosártól a hátizsákokig mindenféle kerekezős ügy megjelenik, szóval lehet túrni bőségesen. Szuper Kryptonite lakatok, lámpák, alkatrészek is vannak, valamint a Velostar által forgalmazott holland Basil márka és a Bringaland Newlooxs is bemutatkozik. És kapható a Bollé sisak, aminek különlegessége, hogy világítás van beleépítve. Hű!

“Igyekeztünk nagyon sok hasznos kiegészítőt és kütyüt összeválogatni, figyelve arra, hogy a boltokban általában megszokott sportos megjelenés helyett más, egyedibb stílusú és kialakítású dolgokat is lehessen kapni nálunk.”

Szakmai segítség is rendelkezésükre áll a BringaBoard részéről, akik a választott bringák műszaki felkészítésében, szervizelésében segítenek.

  

A bolthelyiség belső kialakítását Hankó Julcsi enteriőrstylist végezte, aki már a karácsonyi bolt látványvilágáért is felelt. Az itt látható darabok árfekvése a megszokott módon nagyon széles, ahogyan a típusválaszték is, így érdemes körülnézni.

 DSC_3769     DSC_3715

A városi bringabolt elérhetősége: április 14-24.
Nyitva tartás: minden nap 10-20 óráig.
Helyszín: 1061, Paulay Ede utca 29. / Paulay Ede és Székely Mihály utca sarka
Megjelenő márkák többek között:  Alpina, Torino, Hercules, Peugeot, Cheeta, Bohemian, Botecchia, Kryptonite, Basil, Newlooxs, Bollé, Brooks, Reelight, Klikfix, Urban Legend, Magony Zsuzsa.