keresés menü

Sneaker Stars: egésznapos sportcipőfesztivál vonul be az Akvárium Klubba

A hazai sneakerügy legújabb versenyzője a Sneaker Stars, ami szeptember első szombatján, harmadikán vonul be az Akvárium Klubba, ahol ezen a napon minden a jóvágású sportcipőkről fog szólni: az Adidas a kurrens Boost-vonallal áramvonalasított három csíkjával éppúgy jelen lesz, mint a Flyknit-mester Nike, a konzervatív klasszikus Asics, a mostanában beszínesedett Converse, a futócipők nagyöregjének számító Saucony vagy éppen a rihannásított Puma.

A cipők mellett egész napos zenei és extrémsport programoknak is megterítenek: fellép többek között a Cloud 9+, a Halott Pénz egy rendes lemezlovas szettel, Deniz, Marge, valamint napközben pedig olyanok nyesegetik az aláfestést, mint DJ Revolution, DR BRS, Dj O’Neill vagy DJL, plusz lesz félcsőverseny és dance battle, hú de őrület!

A Kicks & Chicks versenyre jelentkező lányok pedig sportcipőben versenyeznek a zsűri – Lakatos Márk, Metzker Viki – előtt a 150 ezer forint értékű Playersroom utalványért és egy értékes Adidas Originals ajándékcsomagért.

A Sneaker Stars belépővel az esemény egész nap látogatható, ami érvényes a hivatalos after partyra is. Adalék: a belépő ára levásárolható a Playersroomokban!

Az esemény főtámogatója a Seat. Jegyek országszerte kaphatók a Playersroom üzletekben, az Akvárium Klubban és a tixa.hu felületén.