keresés menü

Öt csinos cipő a Pig Shoes polcain, amivel ügyesen bele lehet gyalogolni 2017-be

Nemrég bemutattuk, mi mutatna hetykén a karácsonyfa alatt, most lessük meg, mivel lehet beszínesíteni az újév első napjait!

Nike Air Pegasus ’89

Női cipő, futójellegű, de látható, hogy lifestyle vonalra tervezték. A Huarache-kra emlékeztető hátsó, játékos műanyag “feszítő” rácsozat és az élénk árnyalatok az örökifjúság üzenetét hordozzák, és hát mi mással lehetne átlépni tizenhatból tizenhétbe, ugye, ha nem ezzel a misszióval?!

Adidas NMD R1 Trail

Sokan indítják az évek egy kiadós túrázással. Miért ne lehetne megtolni ezt a legmenőbb Adidas-sziluett erre foganatosított, rácsozott talpú variánsával?!

Nike Air Presto Essential

Fekete és arany. Kaviár és pezsgő. Kell ennél kerekebb párhuzam (csak hogy ne maradjunk képzavar nélkül se)?

Nike Air Huarache Utility

Az egyik legkülönlegesebb, téliesített hua’ is gazdára vár, ami a 3M és Dinamic Flyware technológiákat is magában foglalja, ráadásul ebben biztosan nem fogunk megremegni nulla fok környékén. Se.

Nike Lunar Force 1 Duckboot

Kevés jobb vállalása volt mostanában a Nike-nak (még ha újítások tekintetében az elmúlt években messze alulmaradtak is az Adidas mögött), mint a bakancsosítása a klasszikus sziluettjeinek. Ami természetes dolog, hiszen egy igazi sneakerhead csak akkor vált bakancsra, ha pisztolyt fognak a halántékához! Ezt is melegen javasoljuk, hidegben is:

Irány a bolt!

Tűz tartalom 🔥