keresés menü

5 cipő a Pig Shoes-ból, ami igencsak szépen mutatna bármilyen karácsonyfa alatt

Az Andrássy és Hercegprímás utcákban is boltot üzemeltető, a jelképéül malacot választó (sőt, a megnyitójára élő példányokat is leszállító!) Pig Shoes továbbra is mértékadó sneakerügyi szpot Budapesten, be is tértünk hozzájuk, hogy meg is mutassuk, milyen igazán jó darabok koptatják még mindig a polcokat, amiket el kéne már vinni onnan.

Adidas Jake Boot 2.0

Hiába kezdtek hosszabbodni a nappalok, azért fog még a tél marogatni. Jake Blauvelt snowboardossal működött együtt az Adidas ehhez a sportos bakancshoz, vagy bakancsos sportcipőhöz, amibe se a víz, se a mínuszok nem hatolnak be.

Nike Air Max 90 Mid Winter

Pipásék is comingoutoltak a bakancsos verziójukkal, ez itt a könnyed futócipős kivitelt cserélte le strapabíró, szakadásgátló anyagokkal (ripstop nylon!), és a lábat is jobban befedi – van benne egy plusz belsőrész is. Fázni nem fogunk benne.

Puma Disc Blaze Electric

Hazudnánk, ha azt mondanánk, nem vittünk el majdnem egyet ebből. A 90-es évekbeli “tekerős” Pumák áramvonalas feltámasztását látjuk, kontrasztosan villogó színállásban, nem csak külvárosi ravebulikba:

Adidas NMD XR1 PK

Az Adidas eléggé nagyívűt ment az elmúlt évben, a szuperkényelmes Boost-talpon elhelyezett “pöckökkel” elhíresült NMD-sziluett lett az egyik legkeresettebb háromcsíkos. De még ezen belül is van egy exkluzívabb vonal, az XR1, amin csak egy darab a pöcök, a cipő pedig további futurisztikus svungokat kapott, a felsőrész pedig olyan komfi, mintha csak egy zokniban sétafikálna az ember. Ez az olíva változat is van még több méretben a Pigben:

Reebok x Kendrick Lamar Classic Leather PSP

Ahogy Kendrick Lamar visszacsempészte a mára teljesen eltrapesedett hiphopba a true school vonalat, ugyanabban a szellemben jött létre a nevét viselő modell is. Vigyétek, van még belőle!

Ide lehet kattintani, menni, vagy online rendelni!