keresés menü

Műholdképek integetnek vissza az új Pumákról

Wilderness Pack. Így nevezték el a kollekciót, abból az apropóból, hogy a természet kiszámíthatatlansága, egészen pontosan műholdfelvételek színei, alakzatai, mintái ihlették a két zsírfriss lépőt – amik az ikonikus Trinomic modellek továbbgondolásai. Az R698 Sahara-t a nevéből nem nehéz kibontani: ez a kopár sivatagi tájat akarja az eszünkbe juttatni.

“A bőr borítás és a velúr felsőrész a kietlen, szélfútta tájakat idézi, homokszemcsékkel pettyezve, a színek kavalkádja, a kék és zöld kombinációja szinte vibrál, utalva arra, ahogyan egy délibáb a horizonton megjelenik a szemed előtt.”

– ezt mondja a Puma.

Az XS850 Inner City-t is őrületesen úttörőnek írja le a márka PR-részlege. Itt az eredetileg terepfutáshoz elkészített modell lett megbolondítva a fényszennyezett éjszakai belvárosok pislákolásával, ahogy az az űrből látszik:

“Akár egy 3M műholdkép, a cipőn a sötét színek dominálnak, a fekete bőr a sötét kavicsos utcákat idézi, a sárga pedig úgy cikázik a gyönyörű külsőn, mint az a pókhálószerű kép, amit a várost körbefutó épületek kivilágítása és az utakon elhaladó autók lámpafénye ad.”

– erről meg ezt mondja a Puma.

A kollekció darabjai június 21-től rendelhetők a size? oldaláról.