keresés menü

90-es évek feltámasztva: a BP Shopban mutatta be a Puma régi-új futócipőjét

Back to the roots, baby. Körülbelül ezzel a szlogennel lehet körülírni a Trinomic XT1 Plust, ami a Puma legismertebb futócipőjének újragondolt változata: a tervezők több kört is futottak az alapmodell újratervezésével, de végül abban maradtak, hogy maradnak az eredetinél, így a végeredmény egy-az-egyben leképezi a 90-es években megjelent változatot színében, anyagában és technológiájában is. És így néz ki, ez az egyik színkombó a három közül:

pumatrinomic01

Azt pedig első kézből mondhatjuk – mert volt a lábunkon -, hogy ezúttal nem csak marketingbullshit a szuperkényelmesség, tényleg működik az extra lábfej- és sarokpárnázat, hihetetlenül “organikus” lépővel van dolgunk. Mintha állandóan egy vastag szőnyegen járnánk, de nem elsüppedve benne, hanem légiesen szökellve rajta. Állítólag a fájdalmat is elnyeli – ezt speciel nem tudtuk tesztelni, mert éppen nem fájt a lábunk, de a talpa alapján hiszünk ebben is.

A bemutatkozásra csütörtök este, az Árkád-beli BP Shopban került sor, ahol még egy kilencvenes éveket idéző styling standot is felállítottak, hogy mindenki átérezhesse, milyen lehetett akkor menőn felöltözve a világ tetején állni. Nyilván valami ilyesmi:

pumatrinomic08

Mindeközben a fazonírozott szakállú Benskifater csepegtette a hiphopokat, és még egy olyan is elhangzott a szájából, hogy “na, lehet számot kérni”, amit igazából meg sem hallottunk! A divatbloggerek hamar elpusztították a céklapogácsás mikrohamburgereket és az üveges cidereket, mi meg mutatunk még néhány képet minderről.

Ja, az új Trinomic modell háromféle színben elérhető mától kezdve az Árkád BP Shopban!

pumatrinomic05

pumatrinomic02

pumatrinomic07

pumatrinomic03

pumatrinomic04