keresés menü

Még egy érv ahhoz, hogy miért Kendrick Lamar az év előadója

Bár később jelent meg, de én már tuti többször hallottam Vince Staples lemezét, mint a To Pimp A Butterfly-t Kendricktől. Mégis végig kitartottam amellett, hogy míg Staplesé egy bármikor bedobható király raplemez, addig Kendrické egy generációs léptékű instant klasszikus.

Aztán amikor szembejön egy olyan felvétel, mint ez, akkor csak bölcsen bólogatni tudok. Kendrick Lamar tegnap a Colbert Report utolsó adásában lépett fel egy négy számból álló egyveleggel. Ennek a nem túl szerencsés formátumnak az ellenére is hihetetlen szuggesztív műsor volt.

Szokták mondani, hogy oké, hogy a repperek lettek az új rocksztárok, de hiába csinálnak egy-két ezer rajongónak jó bulit, a legtöbb produkció életképtelen nagyobb színpadon, vegyesebb közönség előtt. Hát ez szerintem egy Sziget nagyszínpad előtt is megborsóztatná a hátakat egészen az utolsó sorban söröző félrészegekig. Kendrick Lamar ugyanis frontembernek is tökéletes, ráadául úgy, hogy semmi feleslegesen nagyzoló gesztusa nincsen, pusztán átélésből és elhivatottságból hozza a 10/10-et.

Na, de nézzétek, aztán ha tetszett és még nem volt meg az album, akkor irány a Spotify!

+ BÓNUSZ TARTALOM: itt egy bomba trekk és videó a Black Hippytől is, aminek egyik tagja Kendrick, a többi tagja pedig Schoolboy Q, Ab-Soul és Jay Rock. A klip egyébként az utóbbi friss albumát hivatott promózni, ami ma jelenik meg. Vigyázat, magas minőségű kontent!

Tűz tartalom 🔥