keresés menü

Hasitasi csecsre mászott: itt van 2018 új divattrendje?

Oldaltáska, ridikül, ratyitatyi – ezek a kedves, jól megpakolható kiegészítők már fel sem tűnnek egy random belpesti kávézóban vagy kisfesztiválon. Valami viszont van a levegőben, azaz a kifutókon: egyre több high-end márkánál jelent meg ez az újszerű mellkasi hordozhatóság, aminek magyarul még neve sincs (de együtt például kitalálhatnánk! Angolul egyébként chest rig).

Persze lehetett sejteni már fél éve is, amikor kijött ez a fotó Kanye Westről, hogy mi lesz mindennek a vége, mert ha ő felvesz valamit, akkor abból lesz Valami:

View this post on Instagram

Kanye in our signature ALYX Chest Rig | now available for pre order in four color ways exclusive to our webstore | link in bio

A post shared by 1017 ALYX 9SM (@alyxstudio) on

És a hírek szerint a Migos mára már laza 63 milliós megtekintettségű videójának, a Stir Fry-nak a forgatása során a melltasakot a leginkább toló DR14 márka kreatív géniuszának, Sheron Barbernek egyik barátja is jelen volt, éppen a melltasakban, amire a Migos-repperek azonnal rászakadtak, és még aznap beszerezték a sajátjukat.

https://instagram.com/p/BgHeqtkh2L1/?utm_source=ig_embed

Készüljünk hát fel bátran, hogy

a funkció-orientált, katonai jellegű kiegészítők hamarosan leszivárognak majd a sarki plázába is, amint ellopja magának az ötletet a Zara.

Mutatunk még párat ebből a vonalból, hogy könnyedén menjen a rákészülés:

View this post on Instagram

The Chest Pack : btw, should @tommybogo drop these pants? . . . Model: @thextinct Photo: @directedbybrandon Style: @tommybogo @ryanwearscoolpants

A post shared by TOMBOGO™ (@tombogo) on

View this post on Instagram

The Patta x ALCH 2018 Gilet is set to release exclusively in store at Patta London on Saturday, April 7 #PattaALCH

A post shared by Patta UK (@patta.uk) on

View this post on Instagram

A post shared by A-COLD-WALL* (@acoldwall) on