keresés menü

Fashion Télapó, a legáramvonalasabb fehér szakáll tulajdonosa megvolt már?

Mindannyian tudjuk, milyen érzés mások helyett kínosan feszengeni, amikor meglátunk egy-egy plázában egy-egy ocsmány karácsonyi dekort vagy magát kelletlenül kellető, órabérben fizetett télapót műnejlonszakállal. A torontói Yorkdale viszont nem szarozott, és bemutatta a nagyközönségnek őt:

Vagyis Fashion Santát.

Akiről nehéz megállapítani, mikor menőbb, amikor szelfizik…

…vagy amikor parkolóházban pózol:

A mindig makulátlanul felöltöző Fashion Santa valódi neve egyébként Paul Mason, aki egy rutinos modell, aki rájött, hogy ha megereszti kicsit az arcának szőrzetét, belőle lehet a tökéletes yuccie télapó, és ebben a minőségében még az sem érdekli, ha a kultúrtörténészek is temetik a hipszterszakállt. Ha egyszer valami előnyös, miért kéne nem kihasználni azt?! És a pláza is kihasználja:

Minden egyes #YorkdaleFashionSanta hashtaggel ellátott fotó után egy dollárt utalnak egy beteg gyerekekért dolgozó alapítványnak.

És az embereket nem kell különösebben unszolni:

View this post on Instagram

All right, @evelynhannon… A) He's a gorgeous Santa, and B) We're telling @ericaehm her mom is kissing Santa Claus #tattletale #Repost @evelynhannon ・・・ I saw Journeywoman kissing #santaclaus :) #yorkdalefashionsanta #noshame #fashion #xmaslove

A post shared by YMC | Motherhood Unfiltered (@ymc.ca) on

https://instagram.com/p/-zWLJbPPlx

https://instagram.com/p/-7YhDWK8ly

De az állatokat sem:

View this post on Instagram

Christmas with handsome Santa and Pepsi ????? #Christmas #Santa #holiday #spirit #bostonterrier #doglover #dogsofinstagram #yorkdalefashionsanta #to #sickkids ❤️

A post shared by Saba Oromcheyan (@saba_oromcheyan) on

Azt mondod, nem fotózkodnál vele? Nem akarod, hogy rád kössenek egy hazugságvizsgálót.

(via)

Urbanplayer

Tűz tartalom 🔥