keresés menü

Az Adidas, a Puma és a Converse is extrákkal készül a szombati Sneaker Stars csődületre

Arról már mondtuk a hírt, hogy szeptember 3-án egésznapos sportcipőfesztivál indul pöccre az Erzsébet téri Akvárium Klubban, de arról még nem, hogy a számos meghívott – Cloud 9+, Halott Pénz rendes lemezlovas szettel, Deniz, Marge, DJ Revolution, DR BRS, Dj O’Neill, DJL – és kiegészítő program mellett a legnagyobb márkák milyen bónusz aktivitásokkal készülnek önnönmaguk fényezésének érdekében.

Úgyhogy akkor most mondjuk!

Ilyen nem lesz, de másmilyen igen

Az Adidas Originals a kicsapódó kreatív energiákra hajt

Azon túl, hogy főként Tubular modellekkel készülnek, azaz megfogdoshatja majd bárki a Tubular Doom és Invader sziluetteket, különleges plakátot is készíthetünk magunkról. Háromcsíkosék sosem bénasággal gurigáznak, úgyhogy mindenképpen érdemes lesz megtekinteni ezt is.

A Puma ráhajlít a cipőtervezésre

Így szól a vadmacskások javaslata: “tervezd meg saját teniszcipő kreációdat a Puma hostesseknél található színes ceruzák segítségével. Töltsd ki a nevedet, a telefonszámodat és dobd be a tervedet a dobozba. Este hat órakor sorsolunk. A győztest telefonon értesítjük, és már jöhet is a nyereményéért.”

A Converse fotópályázattal erősít, Nánási Pál zsűrizésével

Ennek részletei itt olvashatók, sietni érdemes, mert már sovány a határidő, de a nyeremény annál busásabb. Plusz lesz még cipőfestés a Chilli Projecttel és óránkénti nyeremények azoknak, akik felnyalják magukra az esemény ideiglenes tetkóját, és ezt betaggelik aznap valamelyik közösségi felületen.

Etnies: vegyél elő egy deszkás felületet…

“Tölts fel Instára egy gördeszkázásban előforduló felületen, mint pl. a beton, fa és griptape (smirgli papír) a cipődről / lábadról készített fotót az #etniesbudapest hashtaggel” – mondják ők. A végső diadallal egy Etnies cipő és stance zokni csomag jár – mondjuk mi.

Asics: megnyerhető új modell

Magyarországon karnyújtásra először itt lehet találkozni a két új Chameloid modellel. Aki pedig készít egy szelfit a bármelyik standon lévő cipőről és felteszi Instagramra #ASICS hashtaggel és még a legtöbb lájkot is ő kapja, nyer egy Gel Lyte Runner cipőt + pólót.

Lehet kipattintani, megtisztítani a kedvenc aktuális lépőt, aztán belibbenni benne. Minden egyéb a facebookos eseményben!