keresés menü

Nagyon elszalad a ló a srácokkal a Zanzinger első videóklipjében

Damokos Attila rendező és Nagy Marcell operatőr tolmácsolásában garázda fiatalokat követhetünk a városban, ahogy egyre meredekebb dolgokba mennek bele. Először csak hídról köpködés, aztán fosztogatás, majd betörés. Végül a semmiből beesik a szerelmi szál is.

Óriási ötlet volt, hogy a szellősebb The Country And The Cunt zenéje mellé meghagyták a cselekmény zajait is, így sokkal drámaibb, mintha csak úgy vákuumban zajlana a cselekmény. Egyúttal a klip végén az énekes felbukkanása is sokkal hatásosabb lesz.

“Azért esett a választásunk a The Country And The Cunt-ra, mert dallam és szövegvilágában is elég jellemző a készülő lemezem anyagaira, sok személyes és sok társadalmi, politikai töltettel bír és a parabola-szerű alaptörténet jól alakíthatónak tűnt, további tartalmakkal” – mesélte nekünk imént Zanzinger cseten, majd így folytatta: “Egyébként ez a dal az első nagylemezem, a Don’t Look Now közepén lesz hallható, lezárva az előtte lévő családi és gyerekkori témákkal operáló dalokat és megelőlegezve a későbbi kapcsolati és politikaibb darabokat.”

Tűz tartalom 🔥