keresés menü

Zaj, garázs, germánház és a korai iparosodás különös koktéljai – Buliajánló!

giphy

Újabb hétvége és újra megannyi lehetőség elbulizni a hét legjobb 48 óráját! Ismét összeszedtük a legizgalmasabb programokat, amikből látszólag több jutott szombatra, de a programajánlóból az is kiderül, hogy pénteken miért van a megszokottnál kevesebb táncos mulatság!

PÉNTEK: 6Years Of Monkey6 @ Fogasház
Tehát akkor: pénteken miért is lesz ilyen kevés buli Budapesten? Hát azért, mert mindenki a Monkey6 csapat hatodik szülinapi buliján dj-zik vagy táncol. Ők mindenképpen: Yank, Slanki, Mango, Nakedkool, Zovek, Eirik, Headshozboyz, Mr. Hi, Shadam, Ba10, Tolo, Fez, Falcao, Bal, Safair, S Olbricht, Alpár, Norwell, Svindler és persze Sirmo, Max Factor, valamint Bergi.

PÉNTEK: Lux Interior’s 1st Funeral Bash @ Vittula
Tavaly októberben már volt egy respekt-buli a legendás Cramps-frontember születésnapja alkalmából, most pedig a halálának az ötödik évfordulóját ünnepli a RNR666 és a baráti köre. Dj-zik többek között a Küss Mich, Zefyr, Piresian Beach Zsófi és Broken Cups Dávid.  Hogy mivel is ünnepelnek? “Synth-tel, punkkal, trash-sel, noise-zal és mindennel, amitől garantáltan pörögni fog a sírjában a vén hulla.”

SZOMBAT: Zed Bias @ Corvintető
Azért erre a hétvégére is jut egy bombaerős külföldi név. Zed Bias érkezik a Corvintetőre a Budapest Bass Music jóvoltából. Bias az elmúlt tizenöt évben folyamatosan meghatározó tényező volt a szigetországi urbánus stílusokban, a garázstól kezdve a dubstepen át a house-ig, szinte minden tudott valami izgalmasat csinálni. Mibe, hogy ez lesz a hétvége legmenőbb veretése?

SZOMBAT: Steve Bug, Markantonio @ Cinema Hall
Ha tévedek, azért csakis a berlini techno-szcénából friss lemezzel érkező Steve Bug és nápolyi kollégája, Markantonio lehetnek a felelősek. Aki a technóra tesz, annak szombaton irány a Cinema Hall! Aztán vasárnap Instán össze lehet vetni az eredményt!

SZOMBAT: Fekete Zaj Fesztivál @ Dürer
Az utolsó fejezetéhez érkezett a Fekete Zaj Fesztivál. A Dürer három termében lesznek főleg gitárzenés koncertek kora estétől. A nagyteremben Surf Truckerz, Wattican Punk Ballet, Mátyás Attila Band, VHK, Hangmás és Halott pénz lesznek, a további programért pedig kattintsatok tovább, elég sok minden lesz még ugyanis.

SZOMBAT: Jakob Bro Trio, Stian Westerhus & Pale Horses @ Trafó
Két kortárs dán jazz gitáros, egyik szellős, chilles zenét játszik, a másik zajong és vadul, a zene fizikai oldalára koncentrál. Ha az a mottód szombatra, hogy MŰVÉSZET > BULI, akkor a Trafó fele vedd az irányt!

SZOMBAT: Ziggurat @ BOTB
Egy új klubsorozat pilotja, próbaestje lesz a Beat On The Bratben, ahol Crimson és Zefyr Splatterrel kiegészülve indul egy műfajközi kalandozásra. Amit ígérnek: “videodiszkó, az űrpop, a szintis krautrock, az utópank, az újabbnál újabb hideghullámok és nemhullámok, a cukormázas fánkok, illetve a korai iparosodás különös koktéljai, gótikus gobelinjei.”

Találkozunk mindenhol!

Urbanplayer

Tűz tartalom 🔥