keresés menü

Yvette elől be a klubba, ott nem érhet semmi durva

raini

Most nem az a hétvége jön, amikor lesz ami lesz alapon el lehet indulni az éjszakába. Ugyanis kétszer bőrig áztok, mire pénzfeldobással eldöntitek, hogy akkor most Hajó vagy Ötkert, meg hogy előtte még a Beat is belefér-e? Következzenek hát a hétvége garantáltan szélvédett, vízálló bulijai, ahol kizárt, hogy Yvette is tiszteletét tegye:

PÉNTEK: Mano Le Tough @ A38
A Dansmusiq soron következő pénteki bulijára az egyre népszerűbb Mano Le Tough érkezik, hogy atmoszférikus deep house-ával ellenpontozza Yvette-et. Előtte és utána: Crimson, Chrom, Grasshop, Tolo és Bios tartják magasban a hangulatot.

PÉNTEK: Purple Disco Machine @ Ötkert
A német duó tavalyi My House című dalával lett az év megkerülhetetlen szereplője a house-nak a diszkós gyökerekhez visszanyúló abszolút táncorientált vonalán. Játszik még: TMX, Fullstereo, Brandon és GrgFr.

PÉNTEK: LavaLava meets Chalet Berlin w/ Maralina @ Lärm
A Lärmbe pedig a berlini klubtörténelem egy szelete érkezik. Kilenctől egy dokumentumfilmmel lehet képbe kerülni a legendás Bar25 nevű klubbal (aminek anno 250 órás záróbulija volt), majd a Chalet nevű utódklub képviseletében Maralina dj-zik a LavaLavás vendéglátóival.

PÉNTEK: Chresus Jist, Modern Delusion @ BOTB
Három szuper zenekar lép fel a Beat On The Bratben: melodikus punk Szerbiából, sötét posztpunk Horvátországból és zajos punk Budapestről. Utána pedig hajnalig 1983-as számok mennek.

SZOMBAT: Perc, Alex Bau @ A38
A Technokunst vendégeként érkezik a Hajóra Perc, az angol indusztriális techno kultikus figurája. Úgy készüljetek, feltehetően nagyobb pusztítás lesz, mint kint a viharban. Egyúttal érkezik Alex Bau is eklektikus rave-jével pótolni a tavalyi árvíz miatt meghiúsult fellépését.

SZOMBAT: Decomposer w/ Robert Lippok @ Kontra
Az olasz Decomposer komolyzenéből és jazzből gyúr össze fura textúrákat, Robert Lippok pedig a ’90-es évek óta a kísérleti elektronika fontos figurája. Játszik még: Iketa & Subroute Roots, utero, Peter Bernath & Mesterházy illetve Berni & eDina.

SZOMBAT: Dave Owen @ Kocka
A Kockába az amerikai Dave Owen érkezik szombatra jazzes, szétkent hip-hop felé is elkalandozó drum & basszel.

SZOMBAT: Girls Say Yes @ Nyugi
Aki pedig egy forró teát markolászva hallgatna valami szívmelengetőt, annak irány az angyalöldi Nyugi, ahol a Girls Say Yes játszik a korai sávban.

Tali mindenhol!

Urbanplayer

Tűz tartalom 🔥