keresés menü

Tinédzserek szórakoztattak tinédzsereket meg pár öreget: Yung Lean, buli, fotók!

Merészségre, elhivatottságra, elmebajra, vagy ezek valamilyen kombinációjára vall, ha valaki képes meghívni a hétfő éjszakai Budapestre egy olyan előadót, aki tipikusan a nehezen megközelíthető kategóriába tartozik – már nem fizikai, hanem jelentéstudományi értelemben. Viccből csinálja? Komolyan csinálja? Ironikus? Önironikus? Komplex iróniahurkokkal operál?

Lehet, hogy a Holalo szervezőbrigád által lebookolt, potom 17 éves stockholmi Yung Lean nem is ezekben a dimenziókban gondolkodik, hanem egy másikban, ahol ezek a kategóriák vidáman összemosódnak, ő meg ebben a buborékban, koncert után vidáman koccint a haverjaival, az őt szintén elkísérő Sad Boysszal, pár palack Arizona Iced Tea társaságában (védjegy!). De tökmindegy is, kíváncsiak voltunk, mi történik, amikor a húszas éveiket alulról karcolgató, Lil B-n felnőtt svéd kamaszok önkifejeznek. Az mondjuk meglepett, hogy egy erős magyar mag a fősztárfenegyerek által népszerűsített halászsapkákban meg Pokémonos pólókban vette be a színpad elejét, utána meg valóságos közönségtalálkozó jött, lánypuszikkal, szelfihegyekkel.

“Azt még írjuk bele, hogy végre nem ez az odállok, mert hallottam, hogy ez egy menő dolog volt, hanem tényleg vágták az emberek a számokat!” (Lang Ádám)

yunglean-002

yunglean-003

yunglean-004

yunglean-005

yunglean-006

yunglean-007

yunglean-008

yunglean-010

yunglean-011

yunglean-012

yunglean-013

yunglean-014

yunglean-015

(Fotók: Unger András / Urbnplyr)

Urbanplayer

Tűz tartalom 🔥