keresés menü

A Window mindannyiunk helyett sétál egy nagyot a városszéli erdőben – VIDEÓPREMIER!

Szélesen tátongó űrbe talált bele a Window az idei megalakulásával. Alaptagjai, az énekes Kocsis Bence, a gitárért felelős Bécsy Bence és a dobos Jancsovics Máté különféle, a fekete zenei örökségből táplálkozó alakulatokban már eddig is működött-dzsemmelt a pesti éjszakában, de a soulful halmaz Kaytranada vagy Chet Faker által tolt újhullámos, elektronikus végén eddig itthon még nem láttunk senkit igazán kibontakozni.

De szerencsére megjöttek ők, leraktak júniusban egy csuklóból kirázott, simán európai színvonalú dalt és videót, most pedig itt a folytatás a Feels Like A Countdownnal, amihez a videót Fejér Bernadett fotós forgatta.

“Bár Berni klipet még nem készített, belevágtunk Kiss Péter operatőrrel, és végül mozgóképen is sikerült visszaadni az ő fotós szemléletét. Berni képi világa általában szimbólumokon alapul, itt sincs ez másképp”

– mondta Kocsis Bence, hozzátéve, hogy a videó több ilyet is felölel, kezdve az alap fekete-fehér ruházaton át a természetben játszódó történeti szálig. A jelentésen bátran morfondírozzon mindenki, mutatunk hozzá segítségképp fotókat is:

Egyébként a címben természetesen hamukáztunk kicsit, mert a klip nem Budapest határában, hanem Dobogókőn forgott, de a kegyes hazugságért cserébe álljon itt a videóban a szereplők névsora: Derecskey Krisztinának, Bércesi Gyöngynek, Horváth Hannának, Bencs Máténak, Bencs Dánielnek és Válics Péternek köszöni a zenekar a közreműködést – a zenekar, ami egyébként legközelebb október 21-én lép fel a Teslában.

Tűz tartalom 🔥