keresés menü

Bulizz együtt Pozsonyban Közép-Európa undergroundjával október első hétvégéjén!

A Waves Bratislavát a bécsi Waves Vienna mintájára alapították három éve azzal a céllal, hogy egy hétvégére Pozsonyba gyűjtse a régió legizgalmasabb zenei produkcióit. Itthonról talán a Rakéta Fesztiválhoz hasonlít leginkább, csak itt még konferenciázás is lesz mindenféle poptudományi megfejtésekkel.

Idén október 1. (nulladik nap) és 4. között például 13 pozsonyi klubban lép fel 50+ előadó, kiemelten a visegrádi- és a balti országokból, de lesznek izráeli, holland, orosz stb. fellépők, valamint tiszteletét teszi Mike Skinner, hogy egy ismerős név is legyen azért. Műfaji tekintetben hasonlóan széles a skála: gitárzenék, elektronika, hiphop, pop, miegymás. Magyarországról ők érkeznek Pozsonyba: Ivan & The Parazol, Makrohang, Zanzinger, Dope Calypso és Umreti Fit. A három kedvenc nem-magyar előadónkat pedig rögtön be is mutatnánk egy-egy koncertvideóval:

Howling Owl (Agyament avantpop Hollandiából)

https://www.youtube.com/watch?v=MSnZYAr6M-Q

Blaz & Simon (Euforikus absztrakt hiphop/noise rock elegy Szlovéniából)

All Strings Detached (Sötét folk szintén Szlovéniából)

A fesztivál folyamatosan bővülő Spotify-playlistjén a többi előadót is tudjátok csekkolni:

És akkor a JÁTÉK!

Túrjatok bele a fenti Spotify-playlistbe és küldjétek el az info@urbanplayer.hu-ra egy olyan külföldi előadónak a nevét, akit tutira megnéznétek, ha ott lennétek. Az általunk kiemeltek most nem érnek. Határidő: 2015.09.13, vasárnap, 17:00. Mi pedig hétfőn kisorsolunk egy nevet, akit másodmagával feliratunk a vendéglistára. Ők nem csak, hogy ingyen bemehetnek bármelyik koncertre, hanem mindketten kapnak még egy ilyen tatyót is a helyszínen:

Minden egyéb részletet megtaláltok a Waves honlapján. Az eventóra pedig ERREFELÉ tudtok odaattendolni vagy ráméjbizni.