keresés menü

Egy lengyel-magyar mintákból dolgozó napfényes house-lemez jöhet?

WaTa – az ő szavaival élve – házi őrizetben rakta össze a legújabb EP-jét, a négyszámos Stay In Da House-t. Mi pedig itt az Urbanplayeren jól meg is premierezzük: induljon!

Ez pedig a lemez hosszabb sztorija lenne:

Elég sok hip-hop beatet írok, nemrégiben például a Slow Village lemezre alkottam. A legutóbbi lemezturkálásom során viszont előkerelült pár olyan magyar és lengyel minta, amik táncolós house alapokért kiáltottak.

A jóidő megérkeztével elkapott a nyári életérzés, és mivel most úgy is elég sok idő jut zeneírásra, meg sem álltam négy számig. Ezt az EP-t hallhatjátok most Stay In Da House címmel. Igazi könnyed, d-vitaminnal telepakolt funky-house trekkekről van szó, amikre a nappaliban, teraszon, vagy a zuhany alatt is el lehet táncolgatni.

Ezenfelül pedig streamelő DJ-knek is sok szeretettel ajánlom! Elég nehéz a nyárimádó embereknek – köztük nekem is – a szobából végignézni, ahogy egyre többet süt a nap és melegebb van, de ez a pár szám talán közelebb hozza a gondtalan nyári életérzést, ha pedig minden jól megy, lassan talán élőben is bulizhatunk rájuk.”