keresés menü

Visszanyal a fagyi? Úgy fest, Kanye West is csórta a lebegő színpad ötletét

Néhány napja ment körbe a hír, hogy az istenkomplexusos repper kiakadt azon, hogy sokan elkezdték másolni a premierje után rögtön kultikussá váló lebegő színpadot. Konkrétan a “lopás” szót használta. Sokan arra is gyanakodtak, hogy ezzel Drake-nek is odaszúrt, akinek a turnéján meg ilyen belógatott lámpák vannak dizájnelemként.

Kanye West kirohanása után készültek is listák azokról a repperekről, akik kölcsönvették az ötletet. Ilyen volt a dél-afrikai Cassper Nyovest is, aki egy reggel felébredve azt kellett olvassa, hogy az ő neve is szerepel a plagizálók között. Miközben – és most jön a lényeg – ő ezt már egy évvel ezelőtt megcsinálta!

View this post on Instagram

This is what we did last year at #FillUpTheDome. Only 13 days till we #FillIpOrlandoStadium . Get your tickets at computicket. ?by: @iampaulward

A post shared by Refiloe Phoolo ?? (@casspernyovest) on

Ennek bizonyításaképpen fel is töltött egy képet az instájára. Az egészben pedig az a legviccesebb, hogy az ominózus képen meg az olvasható a háttérben, hogy “If you’re reading this I made it” – ami meg erősen összecseng Drake If You’re Reading This It’s Too Late című lemezének címével és annak borítójával.

Megnéznénk ezt a három embert most egy asztalnál ülve!

(via)

Tűz tartalom 🔥