keresés menü

Nemsokára bármelyik Soundcloud-számból vinylt nyomathatunk magunknak

Köszönhető ez a Vinylize.it nevű új startupnak, ami elsőre tök hihetetlennek tűnik, de ha megnézzük az oldalukat az előző ugróhivatkozás mögött, már egyáltalán nem annyira.

Főleg, ha azt is elolvassuk, hogy a dolog nem ám a kiadók megkerülésével megy, hanem gyakorlatilag összeköti csak a fekete lemezre vágyó zenebuzit az előadóval (illetve valószínűleg inkább annak képviselőjével), vagyis elkezd képzeletben villogni egy piros lámpa, hogy Kovács László szeretne egy barázdált példány ebből a friss, unalmas Parov Stelar darabból, és már intézkedik is az illetékes elvtárs. Persze nyilván ezt is akkor, amikor már összejött a megfelelő igényelt példányszám.

Így a kis kiadó nem szop nagyot azzal, hogy csomó felesleges pénzt költ lemeznyomásra, ami esetleg nem térül meg, hanem csak annyit nyom ki, amennyire éppen igény van.

A még nem élesedett Vinylize.it-nél fel lehet iratkozni, hogy megtudjuk, mikor élesedik a biznisz, aminek keretében ráadásul még azt is megválaszthatjuk majd, hogyan nézzen ki a lemezünk.

Tűz tartalom 🔥