keresés menü

Very csapatás! Már megint egy hétvégi programajánló

fight

A múlt heti csodapéntek után most egy visszafogottabb hétvége jön. A programajánlóba így is befért egy Jon Hopkins, valamint bulik, bulik és bulik a legkülönfélébb zsánerekkel. Okos elektronika, kretén punk, kísérleti filmzene, ska-party, tematikus klubestek techno-, bass- és house-rajongóknak egyaránt. Tehát Budapesten ez a hétvége se fog múlni!

PÉNTEK: Jon Hopkins @ Corvintető
A techno zajosabb és ambient-közeli megoldásait tavaly egy remek, kritikailag is körülrajongott lemezen összeboronáló Jon Hopkins jön a Corvintetőre a hétvége top eseményeként. Előtte-utána az okos magyar elektronika jó néhány képviselője: S Olbricht, Subotage, Eyto, Bergi és Sinko.

PÉNTEK: Rude Boy Dreams @ BOTB
A Beat On The Bratben ahogy a címe is sejtetheti, ska-buli lesz. Selector Desmond Schlekker & JD Littlehead a ’60-as évek első hullámos ska-iból válogat, Vibrátor és Jehova pedig a ’70-es éveket hozzák.

PÉNTEK: Nightdrive Live @ Toldi
A Toldiban szigorúan élő elektronikus zenék lesznek hazai előadóktól: Silf, Vanis, Headshotboyz, Iamyank feat. MC Fedora, Yapo, Quixotic. A vizuált pedig: e/s/t/e/b/a/n adagolja.

PÉNTEK: Isu & Dork All Nite Long @ GMK
Családias Technokunst-házibuli csak Isuval és Dorkkal a Gozsdu Manóban.

PÉNTEK: Bass Club @ Fogas ház
Hogy tényleg minden elektronikus zenei műfajnak meglegyen a maga kis műhelye Budapesten, jön a Fogas ház basszuszenékre szakosodó klubestje a Bass Club. Először Wundavolf (Future Music) és Jumodaddy (Irie Maffia) irányításával. 

SZOMBAT: Celeb Trash #2 @ Anker’t
Ismert emberek próbálják ki magukat a DJ-pult mögött: Fluor, Horváth Balázs, Bermuda Tomi, Moog Tonyó, Puskás Peti és Puskás Dani táncoltatnak szombaton az Anker’tben.

SZOMBAT: Panel Trax @ Kontra Klub
Előremutató elektronikus klubest már a második felvonásával a Trafó pincéjében és a Panel Trax Records szervezésében. Játszanak: Synus0006, Maks, Cema.

panel

SZOMBAT: kegyelemkettes @ BOTB
Agyalágyult punkzene A-listás bloggerekkel. Idézőjelbe tett lázadás, idézőjelek nélküli buli. Utána haverok dj-zenk hajnalig.

kegyelem

VASÁRNAP: cSoPort @ Kisüzem
Vasárnap esti zenés filmklub. Az élő filmzenét a Dorota kétharmada, Porteleki Áron (12z többek között) és Somló Dávid biztosítja egy dobra és egy gitárra dekomponált örvényeivel.

Találkozunk mindenhol!

Urbanplayer

Tűz tartalom 🔥