keresés menü

Végighallgatható Tyler, the Creator új albuma

tyler-wolf2

Azt egy korábbi posztban már elmondtuk, hogy az Odd Future kollektíva hogyan dúlta fel a hiphop műfajának aranylánc-csörgetős kereteit, és egyáltalán hogyan értek el egyszerre dühös és egyszerre ördögien ironizáló szövegeikkel egy olyan közönséget is, ami amúgy nem feltétlenül favorizálja  a rapet, csak ha történik benne valami izgalmas. Hát ami az Odd Future-csapatot illeti, náluk bőven történik: Frank Ocean például időközben ünnepelt szupersztár lett az alternatív-intelligens R&B dalaival, de a brigád vezérfarkasa, a fellépéseit gyakran egy punkénekes felindultságával levezénylő, híres klipjében csótányt felzabáló Tyler, The Creator sem nagyon lógatja a lábát.

Most például közzétett egy friss és szokásosan elborult videót:

…ami legújabb lemezéről, a Wolfról esett le. A szám szerint harmadik stúdióalbum olyanokat vonultat még fel a kereteket előszeretettel feszegető rapperen kívül, mint Pharrell vagy Erykah Badu, és hallatszik rajta, hogy főszereplője már távolabbra került attól a ketrecet rázó 18 évestől, ami négy évvel felhívta magára a figyelmet. Hogy ezt honnan tudjuk? Onnan, hogy a lemez elejétől a végéig már meg is hallgatható. Íme:

UPDATE: a streamet időközben eltávolították, a mi nagy bánatunkra is. Még jó, hogy az előbbi videó már önmagában is sokat elmond a lemezről.

Tűz tartalom 🔥