keresés menü

Van két jegyünk az Ed Banger Kiadó diszkójézusának szombati jelenésére. Ki kéri?

Breakbot egy 3D-s animációval foglalkozó egyszerű srác volt Párizsban, aki csak úgy szórakozásból készítgetett remixeket. Erre azonban jó hamar felfigyelt a jelen évezred elektronikus zenéjét meghatározó Ed Banger Records is, így hamar olyan előadók társaságába találta magát, mint a Justice, SebastiAn, a Cassius vagy Mr. Oizo, de a Daft Punk is gyakran megfordult a társaságban.

A diszkójézus becenéven is illetett francia azóta is táncoltatja a francia house-zal és funkkal is kacérkodó, pezsgős diszkóival a nagyérdeműt, 2019 októberének 12. napján ráadásul itt Budapesten, a Sociétében.

Mellé Belgiumból érkezik Mona Lee és Nadine Adjani, az est házigazdái pedig a BETWIXT elektronikus zenei alkotóműhely tagjai lesznek: BØC, Levkō, BRSK és illben. Így:

JÁTÉK!

Ennél már csak az érdekesebb, hogy minderre szereztünk egy páros belépőt, amit ezennel jól kisorsolnánk azok között, akik megüzenik az info@urbanplayer.hu-ra, hogy milyen élelmiszerből készült a By Your Side című lemezének fizikai változata. Péntek délig tart a játék.

Tűz tartalom 🔥