keresés menü

Valentin napi farsang és születésnapi őrületek: Buliajánló hétvégére

giphy

Születésnapok! Valentin nap! Farsang! Jó nevű külföldi fellépők! Hát ezek tematizálják a hétvégét. Szokás szerint lesz csomó atom buli, mi pedig most is filterezzük a legrelevánsabbakat, a legizgalmasabbakat, és azokat, amik bármi másért megismételhetetlennek tűnnek. Haladjunk!

PÉNTEK: Kolombo @ Ötkert
A péntek este fő attrakciójaként a belga Kolombo egy év után tér vissza Budapestre az emlékezetes house-t, diszkót és hiphopot jótékonyan összeeresztő szettjével. Előtte/utána: TMX, Fullstereo, Begi és Holic.

PÉNTEK: Vittula 10 @ Vittula 
A kultikus klubnak már csütörtökön elkezdődik a háromnapos szülinapi fesztiválja. Pénteken fekete Valentin nap lesz rockabillyvel, Technoirral és Kontraszelektorral, szombaton pedig farsangi buli jelmezversennyel, Andropauzával és Brandonnal, valamint az is oda van írva, hogy: “Panda show” o.O A szülinap alkalmából ide gyűjtöttük össze a klub történetének legjobb fotóit.

PÉNTEK: Bounce Falshang @ Toldi
Bounce-os dj-k öltöznek be kedvenceiknek és játszanak úgy, mintha ők lennének. Jön: Madlib, Actress, Shlohmo, Dimlite és FlyLo is!

falshang

PÉNTEK: MYGL @ Központ
Valentin-napi kislemez-bemutatót tart Szőke Barna ismert gitáros, remixer MYGL nevű projektjének Loveia című dalához. Utána pedig Perro Lulúval dj-zik az egy éves Központban.

SZOMBAT: Electrify 4. @ Trafó
Warmup és magasművészet a Hieroglyphic Beinggel és a Cut Handsszel az éjszaka előtt. Részletesebb ajánlónkat erre találod.

SZOMBAT: Autistic Youth, Catholic Guilt @ Trafik
Ha jövő ritmusai helyett inkább zsigeri, szívből szóló punkzenét hallgatnál, akkor a Defekt Dude-ok a te embereid. Az általuk szervezett Authistic Youth dallamos punkot, a Catholic Guilt pedig dühös hardcore-t játszik. Hazai közreműködők: Rédi és a Dance Or Die.

SZOMBAT: Coki @ Kontra
Dub Phase Soundsystem hetedik születésnapjára érkezik Coki, aki ugye Malával közösen csinálta a Digital Mystikzet. 2001-es felbukkanása óta a dancehall és a reggae felől indulva fontos szereplője a londoni basszuszenék történetének. A Dub Phase család részéről Gumilap, Display, Metro, Hutz, Mc HighG és MC Fedora még a pult mögött.

SZOMBAT: Seen & Qualitons @ Új RoHaM Bár
Színpadon osztozik az ország legritkábban koncertező zenekara és az ország legbeatebb zenekara. A SeeN legfrissebb albumával jelentkezik, ami állítólag pszichedéliával van agyon-vissza fűszerezve, kiforrott, letisztult dalokkal, a Qualitonst meg hát be kell-e mutatnunk? Az mondjuk fontos infó, hogy ők meg azért koncerteznek mostanában ritkán, mert új lemezük munkálataival vannak elfoglalva, mellyel erősen elkanyarodnak a pszichedelikus rock zene felé.

seen

SZOMBAT: Poca Huntaz #1 @ Fogas
Szintén szombaton mutatkozik be Diplo magyarországi helytartóinak, Moroncsik Ádinak és Szobahipszter Ákosnak az új klubestje, a Poca Huntaz. Ha a legfelelőtlenebb seggrázásra teszel, a Fogasba mész szombaton! Vendég: Quixotic és DJ Nice.

Találkozunk mindenhol!

Urbanplayer

Tűz tartalom 🔥