keresés menü

UP Podcast #98 – Atomik

Ami természetesen nem más, mint a savazós zenék, vagy úgy is mondhatnánk, hogy a teknó anarchista leágazásának szokásos éves karácsonyi szeánsza.

Verejtékben és sörben fürdő padló, meztelen felsőtestek és rikítósárgán vigyorgó fejekbe öltözött felsőtestek: ilyenekkel lehet majd találkozni a feljebb linkelt kivételes eseményen, ezen a hétvégén, december 19-én. Amin pedig fellép az alábbi úr is, aki önmarketingileg nem futtatta véresre a nevét az elmúlt években, noha tehetsége alapján megtehette volna.

Atomik, aki civilben egy hazánkban vezető sportruházati üzlethálózat visual merchandisere, olykor, éjszakánként pedig áldott ízlésű lemezlovas, régebbi elektróbulikon Morgontz oldalán, manapság főleg SYRUP (azaz DJ Mesterházy, szintén megkerülhetetlen punk típusú teknós tereptárgy) körüli rendezvényeken játszik, egy hozzá közel álló informátor szerint pedig még egy Deadbeat-partin is fellépett volna, csak nem volt az épületben lemezjátszó. Acidet hozott nekünk: levegőst, visszhangost, feszest, csavaróst, ököllel veretőst és mélybe süppedőst, mindenfélét. Nekünk oltárira tetszik, és oltárian: