Hiába próbálnak elhallgattatni, podcast-sorozatunk úgy nyomakodik előre, mint az Emlékmás fúrógépe! (Persze senki nem próbál elhallgattatni, csak ez olyan harcosan hangzik. Amilyenek ugye mi is vagyunk.)

Kozmikus kirándulásra vágyakoztunk most, és mivel pont egy ilyet hallottunk még a múlt nyáron, az év egyik legfaszább kiállításán, ezért felkértük a delikvenst.

Balla Zoltán, azaz Galactic Jackson, a mindig verejtékezős szuperbulikat generáló Wedding Acid Group egyik szélső játékosa nyúlt tehát most rá a crossfaderre, az eredményre pedig érdemes a szokásosnál leheletnyivel több hangot adni, mivel a zenék nem simán csak fekete lemezről szólnak benne, de a 90 százalékuk harmincnál is idősebb. Az alkotó maga nem nagyon akart nyilatkozni, de mi újságírók vagyunk, ezért a rutinból előkapott kényszerítő eszközök megtették a hatásukat. Íme a nyilatkozat:

“Magamat nem tartom egyáltalán dj-nek, sőt… de ha már használni kell a kifejezést, akkor magamat tartom Magyaroszág legnagyobb alibi lemezlovasának. Lemezőrület és zeneőrület az viszont van. Igazából ez tart életben.”
Hogy mindebből mi jött ki a cső másik végén? Szintipop-italo-elektróhegyek!

Igazán kifinomult magasélet: megjött a Roadster print! Lapozz bele, rendeld meg, élvezd! (X)