keresés menü

UP Podcast #66 – Pándi Balázs

Február hatodika, péntek van, úgyhogy podcast az idő!
Február hetedike, szombat van természetesen, de történt valami.

Hiába találtuk ki szerfelett fineszes módon, hogy hát hatodika, és hatvanhatodik számú mix, TEHÁT EGYENLŐ 666, tehát erre nyilván azt az embert kell felkérnünk, aki az imént közölt obskúrus, kecskeáldozós karaktercsomagnak a legjelentékenyebb hazai ügyvivője. Csakhogy olyasmi esett meg, amiről még a krónikások is csak félve írnának: kettétört a fizikai idő, felnyílt az internet, és

maga a jóisten hallgatta először végig, csak éppen elfelejtette visszafelé lejátszani a mixet, így nem találta meg a rejtett sátánista üzeneteket.

Ez egyébként Pándi Balázs magyarázata, a Merzbow és a Venetian Snares ritmikus magyar hangjáé, az Index bizarr helyekre kiküldött riporteréé, az életet elsősorban élni kedvelő dobosé, DJ-nevén Rabbi Williamsé, aki egy nem lemezlovasos, hanem dobolós libanoni fellépése után kecskesajtot vásárolt Tripoli városában, hogy aztán géppuskaropogás elől menekülhessen. De most eddig, és ne tovább! Az általa összerakott zenefolyamot nem festjük le szavakkal, hanem tessék csak ráindítani, fájni nem fog. Este azért mindenki hagyja kicsit tovább felkapcsolva a villanyt.

https://soundcloud.com/urbnplyr/up-podcast-66-pandi-balazs

Trekklista:

Bohren & Der Club Of Gore: Kleiner Finger
Sun Ra: When There Is No Sun
Billie Holiday: Solitude
Earth: Crooked Axis For String Quartet
Oval: Textuell
Merzbdub: Slow Down Furry Dub
Marsen Jules: Lazy Sunday Funerals 02
O ( Mika Vainio cucca áthúzott fos betű ): Otava
Brian Eno / Harold Budd: First Light
Sparklehorse / Fennesz: Christians Guitar Piece