keresés menü

UP Podcast #59 – eDina (Atmosphere Radio Show)

Péntekenkénti mixmenetünkben játszott már szerepet a szofisztikált house-tól kezdve a köpönyegforgató diszkón át a sci-fi zenékig, a hálószobapoptól a szexi hiphopon keresztül a jersey club-ig sok minden.

Találós kérdés: kik kaptak ennek ellenére aránytalanul kevés szerepet? Hát azok a nők, akik legalább annyira rajongva lelkesednek a jó zenékért, mint mi. Eszünkbe is jutott a nyári szokásos Alkotótábor, a minimálzenék hazai kedvelőinek kedvenc balatonparti időtöltése, és az, hogy oda egy lány is lehetőséget kapott – amely lehetőségért sokan nagyon sokat adnának. Pedig igazából csak eltökéltség kell hozzá: Farkas Edina öt éve szerkeszt egy blogot, a havi egyszer jelentkező Atmosphere Radio Show-ban zenél a Tiloson, és ugyanilyen gyakorisággal a Nemdebárban, de feltünedezik a Bernáth Peti-Mesterházy Ákos szervezte Lay-Up! esteken is.

És hogy mit? Ambientes elektronikát, néha neoklasszikus magaslatokra mászva, vagy éppen a dubtechno mélyvizére ereszkedve. És amikor csak teheti, vinylről. És most dőljünk hátra, mert ez szép lesz:

https://soundcloud.com/urbnplyr/up-podcast-59-edina-atmosphere-radio-show

Maps and Diagrams – Last Train Home
IJO- Coral Sea
Marko Fuerstenberg- Piano
Steve Gibbs- Adrift
Tone Color- 061
Purl- Playing
SoftMotel- Ülve is
Iketa- Highways
R.roo- Immense
Morgan Packard – Green (Minlove Version)
System​ ​-Red Click
Erik Delay – 1986
Jan Jelinek- The Village Vanguard
Iketa- Shelter