keresés menü

UP Podcast #55 – Vikipop (Slowdance)

Pénteki mixszériánk folytatódik, tisztelt világ! A nem klubzenék felé megejtett, egyébként egészséges elkanyarodás után most ismét a bólogatásé-táncikálásé lesz a főszerep.

Célpontunk ezúttal Vikipop, azaz Szekrényes Viktor lett, az ő célpontja pedig a leleményes house-ra és annak határterületeire fogékony tömegek. Vikipop 1998 óta van megveszve a gépekkel készült zenékért, eleinte rajongóként ostromolva a budapesti lemezboltokat, 2006-tól már a Trancewave fontos láncszeme, majd Freee magazin szerkesztő és Justmusic.fm tartalomfelelős, 2011 januárjában TB Gonnal elindították Slowdance című radio show-jukat, de igazából a Csempészáru című Radio Bro-s műsor hozta meg neki az illő krediteket.

Főálllásban a híres német producer, Tensnake asszisztense a hamburgi producer kiadóinál (Mirau, True Romance), az ő dolga a promók előválogatása és mixek előkészítése, szóval hogy az ízlése nem hibázik, abban mindenki bátran biztos lehet. Nekünk egy tök színes mixet rakott össze, íme, trekklista odalent!

https://soundcloud.com/urbnplyr/up-podcast-55-vikipop-slowdance

Electric Wire Hustle – If These Are The Last Days
Akufen – Skidoos
Deejay Deer – Give Yourself Away (Natural mix)
Light Year – Never Know
Phenix Knight – Up 2 You
Marquis Hawkes – House Is My Castle
Mystery Skulls – Paralyzed (Jimmy Edgar remix)
Roman Flügel – Wilkie
Palms Traxx – Equation
Bicep & Hammer – Day 3
New Musik – Warp (Ilo Edit)
Real Lies – North Circular