keresés menü

UP Podcast #003 – Cliff T (Le Bombe!)

up-podcast-tomi

Kevésbé őszies pénteket! Nemrég indítottuk el hétvégi felkészítő mixsorozatunkat, amiben terveink szerint ügyeskezű és jó ízlésű hazai DJ-k, producerek, illetve egyéb, a kortárs (pop- és nempop)zenéhez valamilyen módon közel álló emberek rakják össze aktuális kedvenceiket – ez meg itt a harmadik felvonás, mi már meghallgattuk, és rettentően élveztük.

Cliff T nem egy agyonhasznált név a budapesti buliéjszakák line upjaiban, ami viszont véletlenül sem jelenti azt, hogy ne állna mögötte jókora rakásban a jó ízlés. Gáll Tomi korábban még Rookie T néven vásárolta a bakeliteket – ezt a szokását 2004 óta űzi -, akkor még törteket rakosgatott, majd egy ideje azon kapta magát, hogy csakis house-t és technót vásárol. Szerinte ez egy önjáró dolog volt, ő meg nem ellenkezett, viszont tény, hogy a jelenlegi hangzásának csiszolásában nagy szerepet játszott a honi lemezlovasgeneráció nagyöregje, DJ Bal – nem véletlenül álltak is aztán össze később, hogy Le Bombe néven játszogassák a kevésbé trendi, sötétebb, savasabb, furább, de rugózásra még bőven alkalmas zenéiket.

Nekünk készített mixét nem tervezte el előre, ahogy sohasem szokta egyébként – egyszerűen elővette az utóbbi hetekben vett lemezeit, meg pár régebbit. Tracklista a folytatásban, Cliff Tamást követni pedig itt lehet – jó felkészülést a hétvégére mindannyiunknak!

https://soundcloud.com/urbnplyr/up-podcast-003-cliff-t-le

GARDEN EDEN – NIGHT POSER
B.D.I. – PAPER TEARS
KURT MALOO – AFTERGLOW (FRISVOLD&LINDBAK MIX)
BOYZ IN THE OUD – COSMIQUE ARAB
MIND AGAINST – CAGLIOSTRO
I:CUBE – LE BON VIEUX TEMPS
SYCLOPS – SARAH’S E WITH EXTRA P
THE WHITE LAMP – MAKE IT GOOD (PHON. O REMIX)
??? – UNKOWN