keresés menü

Újraindul az MTV legendás koncertsorozata, az Unplugged

Az MTV még 1989-ben indította el az Unplugged című sorozatát, ahol főleg rockzenekarok játszották el a számaikat akusztikus hangszereléssel, a megszokottnál bensőségesebb környezetben. A széria csúcsa egyértelműen a kilencvenes évek első felére esett, abszolút klasszikusa pedig Kurt Cobainnek a hattyúdalát is jelentő Nirvana-fellépés volt 1993-ban.

Az Unplugged 2009-re végleg ellaposodott, az adások teljesen esetlegesek lettek.

Most azonban nyolc évvel később úgy látja az MTV, hogy érdemes újraindítania a régi ütemezéssel és főleg a régi lendülettel a műsort, ami a Black Cab Sessiontől kezdve egészen az itthon is pörgött Balcony TV-ig egy csomó exkluzív környezetben zenélős sorozat előzményének is tekinthető.

Amani Duncan az MTV-től elmondta, hogy a szezon vagy szezonok folyamán változatos helyszínek várhatóak. Lesz, amikor első koncertjének a helyszínére tér vissza egy banda, valamikor bizonyos társadalmi ügy alapján lesz kiválasztva a helyszín, de olyan is lesz, hogy simán csak az előadó vágyát valósítják meg valami legendás fellépőhellyel.

Az első részben, már rögtön szeptember nyolcadikán egyébként Shawn Mendes popénekes fog fellépni. Nála mi el tudtunk volna képzelni izgibb választást, de reménykedjünk az izgibb folytatásban!

(via)

Tűz tartalom 🔥