keresés menü

Újabb számmal folytatódik a How To Dress Well videótrilógiája

Néhány hete egy magához képest felszabadult, napsugaras számmal, a Repeat Pleasure-rel okozott meglepetést Tom Krell, azaz a How To Dress Well. Már az ahhoz készült megrázó videó is előlegezte, hogy még két részt fogunk kapni a június végén érkező harmadik nagylemezéig. Itt is van a nagypapáját látogató srác és nővérként dolgozó barátnőjének különös románcának második felvonása, amit a rideg, agresszíven fémes dobokat használó, lúdbőröztető Face Again kísér.

Ezzel együtt már három számot tudunk meghallgatni a közeledő nagylemezről, ugyanis volt még egy másik dal is a videóklipesek előtt.

Érdekes amúgy, hogy a jóslatok ellenére a nagylemez-formátum ugyan nem tűnt el, sőt talán több is készül belőle mint valaha, annyiban azonban mindenképp átalakult a lemezipar, hogy az előadók egyre több számot mutatnak meg a lemez megjelenése előtt. Így magának a lemeznek a megjelenése sokszor már csak néhány kevésbé fontos szám, amolyan rajongóknak szóló b-side-ok publikálását jelenti. Persze ettől annyira nem kell félünk a How To Dress Well esetében, mert hát rajongók is vagyunk, meg úgyis iszonyatosan jó lesz az egész!