keresés menü

Újabb pályázó akadt a leggyűlöltebb YouTube-videó címére

Kivételesen nem ágyazzuk be ide Justin Bieber Babyjét, a link mögött is éppen elég kellemetlen az akkor még 16 éves tinisztár hiperslágere, ami a minden idők legdiszlájkoltabb YouTube-videóinak toplistájának a tetején foglalt helyet egészen sokáig a maga több mint hétmillió lefelé mutató hüvelykujjával. Azaz foglal még most is, de talán már nem sokáig!

A listát utoljára május 8-án frissítették, amin ott van még a Gangnam Style és Rebecca Black atomidegesítő Friday-je, de most orrhosszal próbál előzni egy feltörekvő német énekesnő! Ő itt:

A tavalyi év óta nem volt jelentkező a legkínosabb klip trónjának megfosztására, de Bibi H most már Miley Cyrus Wrecking Ballját is maga mögött hagyta, és egyelőre csak kétmilliós, de a jelek szerint egyre szaporodó diszlájk-mennyiségével úgy töri maga előtt az utat, hogy arra a legelvetemültebb trollok is csettintenének. Mondjuk olyan sorokkal nem nehéz, hogy

It’s late at night I go to bed
But I can’t get no rest
My boyfriend quit I’m almost dead
I’ll have to do my best!
I’m up and down I feel so fat
I ain’t got no more fizz
Don’t even get to keep the cat
But that’s just how it is!

Az igazi támadás a fül ellen természetesen a refrén, amit nem lövünk le, tessék csak ráindítani a klipre. Aggodalomra semmi ok, az egyenlőség jegyében mindenkinek bántódása esik, aki meghallgatja és végignézi!

Bibinek persze megvan a válasza a károgóknak:

Nem várhatod el, hogy mindenkinek tetsszen, amit csinálsz, vagy a zene, ami neked tetszik.

És tényleg!