keresés menü

Új videót kapott az AlunaGeorge You Know You Like It-ja, üres medencében táncoló haverokkal

aluna

2011-ben már megjelent egy low-budget, fekete-fehér videó az akkor még éppen csak felfelé jövő AlunaGeorge EP-jének címadó dalához. Az őszintén mesterkéletlen, viszont nagyon is remekbeszabott, újvonalas R&B-vel beinjekciózott dalhoz most egy új, professzionálisabb klip készült Sammy Rawal rendezésében, üres medencével, bájos lötyögésekkel, erős kilencvenes évekbeli flashbackekkel, ami még a koreográfiákban is megjelenik.

Nyilván azért volt erre szükség, mert július 29-én jöt a debütalbumuk, a Body Music, és értelemszerűen kell a hátszél – noha az első fuvallatot már megkapták a jövő tehetségeit előrejelző BBC Sound Of 2013 szavazásán, ahol a második helyre futottak be (erről a zenei “tehetségkutatóról” pedig érdemes tudni, hogy akit egyszer ide felfedeznek és beválogatnak, az jó eséllyel fel fog robbanni a következő években, ahogy történt az az MGMT-től kezdve a Klaxonson át Frank Oceanig sokakkal, szóval tényleg érdemes figyelni minden év végén a jelölteket).

A Quart szintén pont tegnap hozott le egy interjút, amit a páros zenegyáros férfitagjával, George Reiddel készítettek, ezt is érdemes elolvasni – na de mindenekelőtt: videó!