keresés menü

Történik: új albumon dolgozik a Justice

Ahogy a Mixmag tudatta a világgal, Busy P, a karcos franciaelektrót a világra köhögő Ed Banger kiadó feje nemrég megsúgta: a duó “a stúdióba zárkózik minden nap.” Ez pedig nem jelenthet mást, mint új hangzóanyagot. Erre a Justice fele, Gaspard Augé is utalt már egy éve. És a sajtó kerekei sem kezdenek el maguktól nyikorogni, szóval készüljünk fel, hogy most már véges időn belül tényleg jön a harmadik. Ami érdekes kérdéseket fog felvetni.

Mert amekkora szőnyegbombázást hajtott végre debütlemezük, a 2007-es , rajta a D.A.N.C.E. című csodával, épp annyira lett négy évvel később puszta erőlködés a progrockkal beinjekciózott Audio, Video, Disco.

Addig is, míg kiderül a legújabb (?) irány a keresztes srácoktól, annyit érdemes tudni, hogy Breakbot és a Cassius is jön egy-egy új lemezzel az Ed Bangernél, az év vége felé meg 2016 elején, SebastiAn pedig Frank Oceannek írt pár zenét. Hoppácska. A még vadabb rajongók pedig még jobban örülhetnek, mert a Boston Bun, Riton és DJ Pone is érkeznek ropogós cuccokkal a labelnél.

Busy P rezidenciája pedig október 3-án kezdődik a londoni XOYO-ban Philippe Zdarral és Carl Craiggel, később pedig olyan vendégekkel, mint Gesaffelstein és Dimitri From Paris.