keresés menü

Mit gondolsz, melyik országban lép fel nemsokára a buzizása miatt a legnagyobb fesztiválok által is bojkottált Ten Walls?

Fotó: Lofto nuotr / 15min.lt

A Walking With Elephants az egyik legkarakteresebb klubhimnusza lett a kétezertízes éveknek, a litván producer ezzel a slágerével olyan azonnal felismerhető gyöngyszemek mellé sorolt be, mint Tensnake Coma Catje, a Genius Of Time Juno Jame, John Talabottól a When The Past Was Present, a Primative People Tale Of Us remixe vagy a Todd Terje-féle Inspector Norse.

Aztán fogta magát, és akkora meleggyűlölő kontentet tolt ki magából a Facebookra, hogy azonnal ciki lett vele közösséget vállalni.

Az ánuszreccsentés és elfajzott emberek emlegetése viszont nem egy nyerő kártya a house-közösségben, aminek első tagjai eleve Amerika melegklubjaiban termelődtek ki.

Ten Walls, azaz Marijus Adomaitis szépen lábon lőtte magát, visszamondták fellépéseit, volt, aki egyenesen azt üzente meg neki, hogy ne is számítson rá, hogy Berlinben valaha is újra játszhat.

Van viszont egy hely, ahol úgy tűnik, tárt karokkal várják:

A kommentálástól eltekintenénk. Attól is, hogy Ten Walls később borzasztó bűnbánó módon egy LGBT-oldalon mutatta be új dalát, amiben egy transzgender énekes énekel (mert ugye az emberek arról híresek, hogy nagyon gyorsan váltogatják az elveiket). És végeredményben attól is, hogy linkeljük az eseményt. Jóérzésű ember úgysem megy oda.

Tessék, basszameg, mégis kommentáltuk.

UPDATE: Posztunk kikerülése után egy órán belül törölték a szervezők az eseményt.

Tűz tartalom 🔥