keresés menü

Saját válogatást jelentet meg a magyar Telekom Electronic Beats, amire bátran lehet jelentkezni

Zenész vagy és kitörnél? Virítson rád a szerencse!

Sokat lehetne regélni arról, milyen (nem túl jó) kitörési lehetőségei vannak itthon az elektronikus zenészeknek, különös tekintettel azokra, akik nem rendelkeznek kiterjedt kapcsolati hálóval, marketinges vénával, vagy simán csak nem szeretik tolni önnönmagukat. Most hétfőn viszont az összefogás jegyében éppen elindult egy olyan kezdemény, ami nekik is nagyot tud segíteni, akár beindítani a zenei karrierjüket.

A Telekom Electronic Beats magyarországi részlege ugyanis kampányt indított, hogy találjanak egy sor tehetséges hálószoba-producert, akik eddig nem igazán tudták, hol villantsák meg a tudásukat.

Felvillanyozott beginnerekre, lelkes középhaladókra és régi rutinos rókákra éppúgy számítanak, mármint abban, hogy küldjenek zenét (június 7-ig bezárólag), ami ha elég jó, akkor végül felkerül egy válogatásra – vagyis a három valamelyikére, lesz ugyanis egy popzenés, egy klubzenés és egy kísérleti zenés lemez is.

Amit aztán hivatalosan is megjelentet a Telekom Electronic Beatsszel erre a kampányra összeálló Selected Sounds kiadó.

Sőt, egy nagyon szerencsésnek még videoklipet is forgatnak, egy 25 év alatti fiatal zenész pedig MagentaKraft különdíjjal is gyarapodik, ami egy masztering kurzus, illetve egy Elektron Digitakt dobgép lesz.

A pályázat pontos menetéért és az indulási feltételekért ide kell kattintani.

Nyomjátok!