keresés menü

Te képes lennél veretni 24 órán keresztül?

A kérdést mi most csak elméletben szögezzük ide (a poszt végén szavazni is lehet!), de Birminghamben egy szervezőcsapat úgy döntött, a gyakorlatba is átülteti. A 24 Hour Rave Experiment vállalása az, hogy csinál egy teljes napon és számos műfajon – house, drum & bass, uk bass, trance – átívelő gigarévet, de olyan klasszikus szelleműt, a bevételek pedig jótékony célokra mennek. A játék a dologban viszont a következő:

Ha valaki szombat déltől vasárnap délig végigtolja a bulit, az visszakapja a 24 fontos beugróját. Akit viszont alváson csípnek, annak el kell hagynia a helyszínt.

Cserébe lesz tíz terem, egy strand, kajalehetőség, szabadtéri színpad, de még pár utcát is lezárnak az eseményre.

Ahogy a Facebook-eseményoldalra feltöltött térképet nézegetjük, lesz chill sátor is, kérdés, hogy fog kinézni az, amikor majd bemennek zord zseblámpás emberek ellenőrizni a szemek nyitva tartását. Esetleg beépített raverek lesznek, akik abban a pillanatban, hogy a térdünkre ejtjük a fejünket, hátulról barátságosan a vállunkra helyezik a kezüket, hogy sorry bruv, you’re out?

Bár inkább ez legyen a legnagyobb probléma, mint az, hogy hordágyon kelljen kihordani néhány túlrakétázott szerencsétlent.

polls

Tűz tartalom 🔥